De grote diversiteit aan opdrachtgevers maakt dat mijn werk leuk, verrassend en ook interessant blijft

VISUALS

Mijn naam is Marije Vuijst-Planken (1975) getrouwd en moeder van twee zoons. In de periode 1993-1997 heb ik de vierjarige opleiding MBO Grafisch Vormgeven aan het Grafisch Lyceum Rotterdam gevolgd. Het laatste jaar koos ik voor de richting Visualiseren.

In het 3e jaar van mijn opleiding heb ik een jaar stage gelopen in Hoogvliet Rotterdam bij een zeefdrukkerij voor bedrijfs- en promotiekleding. Na het behalen van mijn diploma ging ik hier fulltime aan het werk in de studio (DTP/Voorbereiding). In 1999 maakte ik de overstap naar de sign als allround medewerker bij een beletteringsbedrijf in Zwartewaal.

Het verlangen ontstond om zelfstandig en van huis uit aan de slag te gaan met mijn favoriete bezigheden: ontwerpen en opmaken maar ook nieuwe uitdagingen zoals het maken van websites en nam de stap en zegde december 2007 mijn baan op. Direct aansluitend schreef ik mij in bij de Kamer van Koophandel.

Januari 2008 ging ik van huis uit aan de slag als zelfstandig ondernemer. Sindsdien komen allerlei uiteenlopende bedrijven, instellingen, scholen, verenigingen en particulieren op mijn pad. Vuijst Visuals is uw adres voor uw ontwerpen en levering van (promotioneel of familie) drukwerk. Indien gewenst leveren wij enkel het drukbestand waarmee u vervolgens zelf een bestelling bij de producent van uw keuze kunt plaatsen. In overleg zijn korte levertijden mogelijk. Tot slot maken en onderhouden we ook websites.

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken?

Bel: 06-50606980. U kunt ook contact opnemen door een This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. te sturen. Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvende nadere kennismaking.